Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Taxi en  koerier service
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

BC Taxi en Koeriers is opgericht in 1995 en begon toen met een filiaal in Utrecht. Sinds die tijd is het bedrijf fors gegroeid. BC Taxi en Koeriers heeft in de afgelopen jaren een betrouwbare naam opgebouwd en heeft daarmee een aanzienlijke klantenkring verworven.

De snelle groei maakte van BC Taxi en Koeriers een daadkrachtig, ervaren en flexibel koeriersbedrijf. Om deze lijn door te zetten, werden al snel andere vestigingen geopend. Zo opereert BC Taxi en Koeriers nu vanuit Vlaanderen en Nederland. Met de opening van deze vestigingen is de flexibiliteit alleen maar toegenomen.

Voor BC Taxi en Koeriers staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wanneer u BC Taxi en Koeriers belt zult u merken dat er tijd en aandacht aan u en uw wensen wordt besteed. BC Taxi en Koeriers wil alle klanten, groot en klein, maatwerk leveren.

Wij werken met jong en energiek personeel dat hun vak verstaat. Zij zullen er alles aan doen om u en uw klanten goede service te bieden.

In tegenstelling tot andere bedrijven zorgt BC Taxi en Koeriers altijd voor een persoonlijke afhandeling. BC Taxi en Koeriers is ervaren en betrouwbaar in het vervoeren van hoogwaardige goederen. De door u bestelde auto wordt exclusief voor u ingezet. Er vindt dan ook geen bijlading plaats waarbij goederen beschadigd of verloren kunnen gaan.

Waarom voor ons kiezen?

U wilt alle aandacht voor uw wensen
U houdt van duidelijkheid
U wenst van uw koeriersbedrijf weloverwogen service en kwaliteit
U wilt zekerheid en stiptheid bij de verzending van uw goederen
U wenst zeer scherpe tarieven
U verwacht maatwerk van uw koeriersbedrijf
U bent op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor het vervoer van uw goederen

Dan is in een land, dat wordt overspoeld door talloze koeriersbedrijven, de keus voor BC Taxi en Koeriers snel gemaakt. Met BC Taxi en Koeriers geeft u niet alleen het vervoer van uw goederen in goede handen, u geeft ook de zorgen die bij snelle en veilige levering komen kijken uit handen!